Οι Πανοραματιστές περάσαμε ένα αξέχαστο καλοκαίρι, ένα καλοκαίρι της παρέας. Είτε με τους γείτονες και φίλους μας να βλέπουμε την Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, είτε απολαμβάνοντας τη θάλασσα με τα παιδιά του ΠΙΚΠΑ. 

Το φθινόπωρο ήρθε και για το Σεπτέμβριο το σύνθημά μας είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

 

Ο στόχος μας: Μαζεύουμε χρήματα για να προσφέρουμε στο ΠΙΚΠΑ είδη πρώτης ανάγκης.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, μαζευόμαστε την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 για τις δράσεις μας.

 

Πρώτη δράση: Περιβάλλον - Γνωρίζουμε το Πανόραμα. 

Ξεκινάμε πρόγραμμα περιπάτων στην πιο όμορφη, ίσως, περιοχή της Αθήνας. Η πρώτη βόλτα μας είναι στο παλαιό πολυβολείο. Αναχώρηση στις 09:30 από το τέρμα της οδού Δαρδανελίων. Η διαδρομή είναι διάρκειας περίπου 45 λεπτών, με 10΄διάλειμμα, χωρίς καμία δυσκολία. Οι Πανοραματιστές θα είναι εκεί ως ξεναγοί σας. Ελάτε ως οικογένεια για να γνωρίσουμε άγνωστα σε πολλούς μέρη. Ειδικά για τα παιδιά που θα έρθουν θα υπάρξει διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα το περιβάλλον. Όλες οι φωτογραφίες θα πρέπει αναρτηθούν στο facebook και αυτή που θα πάρει τα περισσότερα like σε διάστημα 15 ημερών θα βραβευθεί.

 

Δεύτερη Δράση: Αθλητισμός στην Πλατεία του Πανοράματος.

17.30-20.00

  • Ξεκινάμε με μαθήματα πρώτων βοηθειών σε  οικογένειες. Μιλάμε για την παιδική παχυσαρκία και για την άσκηση στα παιδιά. Δείχνουμε ασκήσεις γυμναστικής με τη συμμετοχή των γονιών και των παιδιών. Γιατί σαν οικογένεια περνάμε καλύτερα.
  • Στη συνέχεια και με την υποστήριξη του Πρωτέα Βούλας, της ομάδας κόσμημα της πόλης μας, διοργανώνουμε διαγωνισμό ελευθέρων βολών. Τέσσερις κατηγορίες (αγόρια κορίτσια δημοτικού-αγόρια κορίτσια γυμνασίου, λυκείου-άνδρες-γυναίκες) και τέσσερις νικητές οι οποίοι θα βραβευθούν συμβολικά.
  • Και τελειώνουμε με μία μεγάλη σύγκρουση μεταξύ των δύο γειτονιών του Πανοράματος σε αγώνα μπάσκετ. Ένας αγώνας - Όλοι νικητές. Οι “Λευκοί” και οι “Μπλε”. Δεχόμαστε μεταγραφές μέχρι και την ώρα του αγώνα. Προσφέρουμε για συμβόλαιο διασκέδαση και παρέα.

 

Τι ζητάμε από εσάς;

Το κέφι σας, τη δημιουργικοτητά σας και μία χρηματική συμβολή ανεξαρτήτως ύψους για όσους συμμετέχουν στις δράσεις μας ώστε να γεμίσει ο κουμπαράς που θα βρίσκεται στην πλατεία του Πανοράματος, με στόχο την ενίσχυση του Κέντρου Αποκατάστασης Αναπήρων Παιδιών (πρώην ΠΙΚΠΑ) με είδη πρώτης ανάγκης. Ο κουμπαράς θα ανοιχτεί αμέσως μετά το τέλος του Αγώνα Μπάσκετ... και όλοι θα είμαστε νικητές!

 

Για πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στις σελίδες μας:

www.panoramatistes.gr www.facebook.com/panoramatistes.voulas

 

Όσοι θέλετε να έρθετε στην παρέα μας ή να προτείνετε οποιαδήποτε δράση στείλτε μας μήνυμα μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και  θα έρθουμε αμέσως σε επαφή μαζί σας.

 

Οι ΠανΟραματιστές

Μία Δράση κάθε Μήνα