Ήρθε η ώρα να ζωντανέψουμε τη γειτονιά μας και να στείλουμε το δικό μας μήνυμα αισιοδοξίας. Για το λόγο αυτό σας καλούμε να παρασυρθείτε σε μία διαρκή γιορτή το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Το Πανόραμα θα γεμίσει κέφι και χρώματα.

Έχουμε και λέμε:

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥ

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σας προσκαλούν την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου ώρες 15:00 - 19:00 στο χώρο του σχολείου για να κατασκευάσετε παρέα παραδοσιακούς χαρταετούς που θα γεμίσουν το Πανόραμα Βούλας, όπως κάναμε μικροί! Κάθε παιδί θα πρέπει να έχει μαζί του:

  • μια κόλλα χειροτεχνίας
  • μια καλούμπα σπάγκο χαρταετού
  • 4 λαδόκολλες χρωματιστές
  • 1 ψαλίδι

Το εργαστήρι είναι δωρεάν!!!

 

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Μετά τα παιδιά , ήρθε κι η σειρά των μεγάλων να χορέψουν και να διασκεδάσουν αφού πρώτα βάλουν τις στολές και τις μάσκες τουςΟι ΠανΟραματιστές σας περιμένουμε να γιορτάσουμε τις Απόκριες παρέα στο ψητοπωλείο "Πανόραμα" την Κυριακή 22Φεβρουαριου στις 21.30 (μετά τον αγώνα ποδοσφαίρου) με πολύ κέφι και χορόΑυστηρά μόνο για ενήλικες

 

ΠΕΤΑΓΜΑ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥ

Την Καθαρά Δευτέρα και ώρα 11:00 (και καιρού επιτρέποντος) πετάμε τους χαρταέτους μας στη θέση «Κρεβατάκια» στο Παρατηρητήριο της Εθελοντικής Ομάδας, μετά το κοιμητήριο της Βούλας. Εκεί μαζί με τους  ΠανΟραματιστές, τα παιδιά γράφουν μηνύματα τα οποία κολλάνε στις ουρές και γεμίζουμε τον ουρανό με ευχές γεμάτες ελπίδα και αισιοδοξία

 

ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΣΟΥΣ

Και στο τέλος καταλήγουμε στην Πλατεία Άλσους όπου μας περιμένει, όπως πάντα, all time classic παραδοσιακή φασολάδα και κρασί από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Πανοράματος Βούλας.

Για κάθε ενημέρωση επισκεφτείτε: https://www.panoramatistes.gr,  https://www.facebook.com/panoramatistes.voulas